Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade recept
Pastasalade recept

Pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni zoals aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de uien, paprika en knoflook in kleine stukjes, de tomaatjes in vieren en doe ze bije lkaar in een grote bak. Voeg de blokjes kaas en blokjes cervelaatworst en de mayonaise toe en roer een en ander door. Wanneer de macaroni gaar is, in het vergiet afspoelen en in de bak bij de rest doen. Op smaak brengen met peper, zout en wat bieslook. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven