Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade recept
Pastasalade recept

Pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


100 gram strikjespasta in kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. 75 gram spekreepjes in droge koekenpan krokant uitbakken. De ham in reepjes snijden. De kerstomaatjes doormidden snijden. De gekookte pasta mengen met de in reepjes gesneden achterham en de gehalveerde kerstomaatjes. Een sausje kloppen van 50 mililiter crème fraîche, 2 eetlepels melk, 30 gram verkruimelde boursin, 1 theelepel basilicum op oliebasis en peper. Het sausje luchtig door de pasta scheppen. Daarna bestrooien met de spekreepjes. De salade in een schaal scheppen en de rand garneren met plakjes achterham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven