Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rijstsalade met gerookte zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rijst koken volgens bereidingswijze verpakking. Afgieten en laten afkoelen. Aangezien het moet afkoelen moet je deze stap tijdig in de voorbereiding doen.
De cherrytomaatjes snijden.
De zalm in kleine stukjes snijden.
Lente ui in stukjes snijden.
Citroen door midden snijden en 1 helft uitpersen.
De zachte geitenkaas in kleine stukjes brokkelen.
Pijnboompitjes roosteren.
Als de rijst afgekoeld is, avocado erdoor mengen, olijfolie en citroensap toevoegen, dit mengen.
Zwarte peper erover malen, dille erover strooien.
Geitenkaas en zalm door de rijst.
De rijst massa garneren met de tomaatjes, ui en pitjes.
Olijfolie erover heen sprenkelen.

Suggesties:

Je kunt meer pitjes toevoegen om te roosteren zoals zonnebloemptten en pompoenpitten.
Als zoete tegenhanger kun je een aantal rozijnen bij door de rijst massa roeren.
Lekker op een bedje van verse baldspinazie (gebruik geen sla bij vis!).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstsalade met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven