Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbiefsalade met ui en peper recept
Rosbiefsalade met ui en peper recept

Rosbiefsalade met ui en peper


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rosbief in smalle reepjes. Pel de ui en snijd hem in ringetjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in dunne reepjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Schil de komkommer in de lengte in slierten. Snijd ze in plakjes van 1/2 cm en halveer ze. Meng de komkommer met de rosbief, uiringen, rode peper en de helft van de bieslook. Meng de ketjap met honing, witte wijn en paprikapoeder tot een dressing. Verdeel de veldsla over 2 borden. Schep de rosbiefsalade erop en besprenkel het gerecht met de dressing. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbiefsalade met ui en peper recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven