Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salade kip en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta gaar en giet deze af. Laat het goed afkoelen in koud water. Dit is ook om te ver doorgaren te voorkomen. Snijd de gerookte kip in blokjes. Halveer de olijven (ik vind groene het lekkerst, maar zwarte zijn voor de kleurcombinatie het best). De paprika in reepjes snijden. Was de spinazie goed in ruim water met een klein scheutje azijn. Voeg alles samen in 1 grote kom en breng het op smaak met olijfolie en balsamico azijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade kip en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven