Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van rauwe tonijn met avocado, gember en Thaise chilidressing recept
Salade van rauwe tonijn met avocado, gember en Thaise chilidressing recept

Salade van rauwe tonijn met avocado, gember en Thaise chilidressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de Spaanse pepers schoon en mix deze in een blender tot een saus met 3/4 bosje koriander, iets nam pla en de basterdsuiker. Breng deze pepersaus op smaak met de citroensap. Snijd de rauwe tonijn in reepjes en marineer deze in wat van de pepersaus. Maak de sla aan met de rest van de koriander, de mint, de citroenmelisse, iets nam pla, wat citroensap en de rest van de pepersaus, die eventueel met suikerwater iets is af geslapt. Snijd de avocado in plakken en de gember in reepjes. Bak de reepjes gember en bak de plakken avocado even mee. Leg de sla op de borden en daar bovenop de gebakken avocado met gember, daar weer op der reepjes gemarineerde tonijn. Tot slot eventueel garneren met cashewnoten en limoenschil.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van rauwe tonijn met avocado, gember en thaise chilidressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven