Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sla op zijn belgs recept
Sla op zijn belgs recept

Sla op zijn belgs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla klein snijden en verdelen over een grote schaal. Ui fijn snijden en over de sla verdelen. Leg de assperge over de sla zodat je 4 vakken krijgt. Doe in ieder vakje de groente, boontjes, worteltjes en erwtjes. Leg in ieder vakje een schijf tomaat. Over de asperge leg je de hardgekookte eieren in schijfjes. Garneer dit alles met wat mayonaise en tomatenketchup. Eet hier aardappelkroketten of gebakken aardappels bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sla op zijn belgs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven