Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziesalade met geitenkaas, mango en frambozen recept
Spinaziesalade met geitenkaas, mango en frambozen recept

Spinaziesalade met geitenkaas, mango en frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spinazie eventueel nog wassen. Noten in koekenpan even roosteren (niet te lang, anders worden ze bitter). Vervolgens honing erbij (evtentueel nog wat meer naar smaak) zodat ze allemaal bedekt worden. Goed blijven roeren met houten lepel. Dan spinazie in saladekom, frambozen erdoor, noten erdoor, geitenkaas erboven verbrokkelen, mango in stukjes erdoor en tot slot dressing van balsamicoazijn of frambozenazijn, honing, olijfolie erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinaziesalade met geitenkaas, mango en frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven