Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn-macaroni salade recept
Tonijn-macaroni salade recept

Tonijn-macaroni salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sperzieboontjes schoon en breek ze klein. Laat de tonijn uitlekken, bewaar de olie voor de dressing en verdeel het in stukjes. Laat de kappertjes uitlekken. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en giet het af. Spoel de pasta onder koud water in een zeef af en laat het uitlekken. Kook de sperzieboontjes gaar en giet ze af. Meng de pasta met sperzieboontjes, tonijn, kruiden en kappertjes in een grote kom. Plet de knoflook fijn. Meng de olijfolie met citroensap, knoflook en suiker tot een dressing. Meng de dressing door de pasta en garneer met de veldsla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn-macaroni salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven