Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn/wilde zalm pastasalade recept
Tonijn/wilde zalm pastasalade recept

Tonijn/wilde zalm pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe eerst de sla op het bord en snijd de tomaat, advocado, panela en mozzarella in kleine stukjes. Doe wat olijfjes en eventueel augurkjes erbij. Besprenkel de dressing erover en wat cranberry's. Doe dan wat penne pasta erop en weer wat dressing en dan de wilde zalm of tonijn (gemixed met ui, ketchup en light mayonaise). Voeg als laatste nog een beetje cranberry's toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn/wilde zalm pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tonijn/wilde zalm pastasalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

 • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
  Jaccor gaf dit recept op 27 mei 2013 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven