Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Warme salade van sperziebonen, aardappel en gepocheerde zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de zalm met vel af en bestrooi met zout. Leg de zalm met het vel naar de bodem in een pan, waar de 4 stukken zalm net in passen. pel en snij de ui in ringen. Schil en snij de wortel in dunne plakjes.
Giet water in de pan tot de vis net onder water staat en voeg dan de witte balsamicoazijn, ui en wortel toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 12.5 minuten pocheren (afhankelijk hoe gaar je de zalm wilt hebben)
Neem de zalm uit het vocht. Haal de wortel en de ui uit het vocht en doe in een mengbeker. Voeg de mosterd, kappertjes, sap van de citroen en olijfolie toe en pureer met de staafmixer tot een dikke saus, Voeg naar smaak zout en peper toe.
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ca. 8 minuten gaar. Giet af en laat uitlekken.
Halveer de aardappelen en stoom ze in de schil in 12 minuten gaar,
Maak de radijsjes schoon en snij ze in parten.
Meng de aardappels en de sperziebonen met de helft van de saus.
Verdeel over 4 borden.
Verwijder het vel van de zalm en leg op elk bord 1 stuk
Garneer met de radijsjes, de grof gesneden peterselie en de rest van de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme salade van sperziebonen, aardappel en gepocheerde zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven