Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-eisalade recept
Zalm-eisalade recept

Zalm-eisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de zalm uitlekken, maak de vis schoon en verdeel het in stukjes. Snipper het sjalotje. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Halveer de tomaatjes. Snijd de augurken in plakjes. Kook de eieren hard en snijd ze in vieren. Was de komkommer, halveer hem in de lengte en schraap de zaadjes eruit. Snijd de komkommerhelften in dunne plakjes. Meng de olijfolie met citroensap, mosterd, sjalotje en zout tot een dressing. Verdeel de sla met komkommer, tomaatjes, vis, augurk en eieren over 4 borden en druppel de dressing erover. Garneer het gerecht met bieslook en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm-eisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven