Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse salade recept
Zomerse salade recept

Zomerse salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de galia meloen in niet al te grote stukken. Was de veldsla en doe deze in een grote schaal samen met de galia meloen. Voeg de rozijnen toe.
Voor de dressing; een flinke scheut olijfolie in een bakje, daarbij een klein beetje azijn, 2 teelepels suiker en snufje zout en een klein beetje pittige dijon mosterd. Goed roeren zodat alle ingredienten goed verdeeld zijn.
Snij dan de knoflook in dunne plakjes en voeg deze aan de dressing toe. Je kan het dan direct over de salade heen doen of een nachtje laten staan zodat de knoflook smaak in de dressing getrokken is

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomerse salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven