Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse salade met stoofvlees recept
Zomerse salade met stoofvlees recept

Zomerse salade met stoofvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sukadelapjes in blokjes en breng ze op smaak met peper en zout. Verhit een pan met een mengsel van olie en boter en bak het vlees rondom bruin. Blus af met de bouillon. Breng aan de kook, draai het vuur laag en plaats een deksel op de pan. Breng als het vlees zacht is, een ruime pan water aan de kook. Kook de sugarsnaps 1 minuut en spoel ze goed koud. Roer de mosterd met azijn, suiker en 2 eetlepels stoofvocht van het vlees tot een dressing. Meng de dressing door de in stukken gesneden radijs en aardappels, de sugarsnaps, fijngehakte rode peper en tuinkers. Leg een paar blaadjes sla midden op een bord. Schep er de salade op en verdeel het vlees daar weer over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse salade met stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven