Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry maaltijdsoep recept
Curry maaltijdsoep recept

Curry maaltijdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In braadpan olie verhitten. Roerbakmix al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Kerriepasta toevoegen en ca. 1 minuut zachtjes laten koken. Kikkererwten laten uitlekken. 1 liter water, kikkererwten en bouillontabletten toevoegen. Aan kook brengen en ca. 5 minuten laten sudderen. Eieren pellen en in blokjes snijden. Sour cream en eieren door soep roeren. Soep serveren met pappadums.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit curry maaltijdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven