Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dragonsoep recept
Dragonsoep recept

Dragonsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de groenten en de klein gesneden ui 2 minuten in de olie. Laat de groenten uitlekken en voeg ze bij de bouillon. Voeg de rijst toe en laat dit in ongeveer 30 minuten zachtjes gaar koken. Snijd de dragon fijn en voeg dit bij de soep. Laat een paar minuten zachtjes koken. Voeg de azijn of citroen toe. Proef en voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Doe de soep in de borden en leg in het midden een flinke lepel room of yoghurt.

Allergenen Informatie

Voor dit dragonsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven