Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Erwtensoep of snert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Erwten afspoelen in vergiet. In pan 2 liter water, de erwten, zuurkoolspek, (afgespoelde) karbonade en bouillonblokjes aan de kook brengen. 1 uur laten trekken. Daarna het vlees eruit halen en klein snijden. Ondertussen kleinsnijden: de selderijknol, de winterwortel, de aardappels, de prei, de uien en de bladselderij. Als het vlees eruit is, groente erin en een half uur meekoken. Het kleingesneden vlees en spek er weer bij. Erwtjes uit potje erdoor. Indien gewenst plakjes rookworst erdoor. Eventueel wat peper om op smaak te brengen. Serveren met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit erwtensoep of snert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven