Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Erwtensoep [uit de slowcooker] recept
Erwtensoep [uit de slowcooker] recept

Erwtensoep [uit de slowcooker]


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De spliterwten in de slowcooker en de hamschijf erop leggen, voeg aardappel, wortel,bleekselderij en het laurierblad toe dan het water
[niet roeren] op stand laag 8 uur of stand hoog 5 uur, het vlees moet makkelijk van het bot vallen. Haal het vlees uit de pan en verwijder bot, vet en vel en snijd in stukjes. De soep kan eventueel [gedeeltelijk] gepureerd worden afhankelijk van hoe dik de soep gewenst is. Vlees terug in de pan en op smaak brengen met peper en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit erwtensoep [uit de slowcooker] recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven