Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde boerensoep recept
Gevulde boerensoep recept

Gevulde boerensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water met de bouillonblokjes aan de kook. De tomaten in achten verdelen, ontpitten en in kleine stukjes snijden. Vierendeel de wortel en prei in de lengte en snij dan in stukken van 2 cm. Snijd de boontjes in stukken van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd in teerlingen van 2 cm. Snijd de ui fijn. Verdeel de bloemkool in roosjes. Snijd het spek in hele fijne reepjes en laat het rustig uitbakken. Voeg er dan de ui aan toe en laat glazen in het spekvet. Voeg er de prei, boontjes, wortelen en aardappelen aan toe en laat eventjes uitzweten. Giet er de bouillon over en breng aan de kook. Doe er het kruidenboeket bij en laat 15 minuten sudderen. Als de groenten halfgaar zijn doe je de erwtjes en bloemkool bij. Kruid met peper en zout en werk af met de stukjes tomaat, peterselie en kervel.

Serveersuggesties

Serveren met voltarwebrood en echte boter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde boerensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven