Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde groentesoep met prei, paprika en limoenrasp recept
Gevulde groentesoep met prei, paprika en limoenrasp recept

Gevulde groentesoep met prei, paprika en limoenrasp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei in dunne ringen. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Snijd de bleekselderij fijn. Snijd de bosui in ringetjes. Breng de bouillon met de rijst, preiringen en limoensap aan de kook en laat het geheel 5 minuten trekken. Voeg de paprikareepjes en bleekselderij toe en laat het nog eens 5 minuten koken. Voeg de bosuitjes toe aan de soep en breng het op smaak met ketjap en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde groentesoep met prei, paprika en limoenrasp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven