Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentesoep recept
Groentesoep recept

Groentesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een soeppan en doe daar de 4 blokjes, soepvlees en 2 stuks mergpijp in. Vul de pan met water tot 3 5 cm onder de rand. 1 kruidenbuiltje erin laten hangen totdat je de soep gaat eten. 2 uur later doe je de soepgroente erbij. Weer 2 uur later doe je de gekruide gehaktballetjes erin. 30 minuten later de vermicelli erbij doen. 45 minuten later doe je smaakverrijker erbij, die moet je eerst aanmaken in een kom met warm water, goed doorroeren totdat er geen klontjes meer inzitten. Nog even een half uurtje laten doortrekken en dan is de groentesoep klaar!!! Eet smakelijk!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven