Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kake-Jiru (Tarwe-mie soep) recept
Kake-Jiru (Tarwe-mie soep) recept

Kake-Jiru (Tarwe-mie soep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens voorschrift.
Breng de bouillon aan de kook met suiker, soja, sherry, zout en 1/2 theelepel peper.
Zet het vuur laag en laat al sudderend een beetje inkoken.
Enkele dagen goed te houden in de koelkast.
Voor gebruik overdoen op 4 borden, mie toevoegen plus de in plakken gesneden kipfilet, gehalveerde gekookte eieren en garneren met korianderblad.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kake-jiru (tarwe-mie soep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven