Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luxemburgse worstsoep recept
Luxemburgse worstsoep recept

Luxemburgse worstsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote pan en roerbak de sperziebonen en de aardappelblokjes in de olijfolie gedurende 3 minuten. Laat de schijfjes worst een minuut meebakken. Voeg 1 liter water toe. Wanneer het water kookt, voeg de wortels, de prei en de pijpajuintjes bij. Voeg het laurierblaadje, de peper en het bouillonblokje bij. Laat 20 minuten pruttelen op een laag vuur. Zeef de soep en de vulling apart. Laat afkoelen. Smelt 4 eetlepels boter en roer er 4 eetlepels bloem door. Laat de bloem zachtjes garen. Roer er de afgekoelde bouillon er langzaam bij en roer. Doe de vulling er terug bij samen met de peterselie. Laat nog 10 minuten opwarmen.

Allergenen Informatie

Voor dit luxemburgse worstsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven