Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijdsoep recept
Maaltijdsoep recept

Maaltijdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de verse bruine bonen een nacht in de week in ruim water. De volgende dag: Het vlees bij elkaar in een pan doen en aan de kook brengen. Als het gaar is het vlees fijn snijden en bij de bruine bonen doen. Het vocht van het vlees ook bij de bruine bonen doen en de bruine bonen met het fijn gesneden vlees aan de kook brengen. Doe de verse groenten snijden en bij de bruine bonen in de pan. De knolselderij schoonmaken en in kleine dobbelsteentjes snijden deze ook toevoegen. De rookworsten wellen en met het wat sap, van het welwater, bij de soep doen, is lekker voor de smaak. Ik gebruik altijd verse rookworsten van de Hema. Ik gebruik ook niet al te veel zout, je kunt het zout en de peper en maggi enz. altijd op tafel zetten, dan kan ieder zijn of haar soep op smaak maken. De peterselie en selderij toevoegen zo'n 10 minuten voordat je de soep opdient. Dit eten met lekker donkerbruin volkorenbrood of met roggebrood met katenspek. Als de soep een dag heeft gestaan is ze nog lekkerder. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven