Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Miesoep met rundvlees recept
Miesoep met rundvlees recept

Miesoep met rundvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak 3 liter bouillon van rundvlees en runderschenkel, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel vijfkruidenpoeder, 2 fijngewreven kruidnagels, 2 eetlepels nuoc mam, 5 cm gesneden verse gember, 2 wortels in stukken, 2 eetlepels ketjap, 1 salamblad, 1 geplette korianderwortel en zout naar behoeven. Kook na 2 uur trekken deze bouillon in tot 2 liter. Week de rijstmie voor en kook hem daarna volgens voorschrift net gaar in wat water met zout. Verdeel de mie over 6 borden, schik de plakjes vlees erover plus ui, lenteui en peperringetjes. Giet de gezeefde bouillon erover en hierover de taugeh en de blaadjes basilicum, munt en koriander. Serveer de nuoc mam, nuoc cham en hoisinsaus er apart bij om in een lepel over de soep te gieten. nuoc cham voor de zoute smaak, nuoc cham voor de hete smaak en hoisinsaus voor de zoetige smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit miesoep met rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven