Miesoep met rundvlees
- Herkomst Vietnam
- Categorie Maaltijdsoepen
- Miesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak 3 liter bouillon van rundvlees en runderschenkel, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel vijfkruidenpoeder, 2 fijngewreven kruidnagels, 2 eetlepels , 5 cm gesneden verse gember, 2 wortels in stukken, 2 eetlepels ketjap, 1 salamblad, 1 geplette korianderwortel en zout naar behoeven.
- Kook na 2 uur trekken deze bouillon in tot 2 liter.
- Week de voor en kook hem daarna volgens voorschrift net gaar in wat water met zout.
- Verdeel de mie over 6 borden, schik de plakjes vlees erover plus , en peperringetjes.
- Giet de gezeefde bouillon erover en hierover de en de blaadjes basilicum, en .
- Serveer de , nuoc cham en er apart bij om in een lepel over de soep te gieten.
- nuoc cham voor de zoute smaak, nuoc cham voor de hete smaak en voor de zoetige smaak.
Ook lekker om te maken
Variaties op Miesoep met rundvlees
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Eiermiesoep met rundvlees | 1 | Soepen |
Pho Bo (Vietnamese miesoep met rundvlees) | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 288 kcal | 14% | 1728 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 60 g. | 23% | 360 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |