Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Minestronesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak je spekjes in een braad of soeppan gedurende 5 minuten. Snipper de ui en voeg toe. Laat zachtjes garen. Snij de aardappel, tomaat, peen, en courgette in blokjes. Voeg toe aan de pak en laat stoven. Voeg het water en het kippenbouillontablet toe samen met de risotto en doperwten en laat 2 5 minuten zachtjes koken. Pureer 2 soeplepels soep met een staafmixer en roer terug in de soep. Voeg de pasta en verse kruiden toe en laat nog 10 min koken. Roer de uitgelekte bonen en spinazie door de soep en laat nog 2 min koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas als garnering.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit minestronesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven