Italiaanse Minestronesoep en crostini en pesto
- Herkomst Italie
- Categorie Maaltijdsoepen
- Minestronesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van daffodil
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Breng de op smaak met Maggi en/of rundvlees bouillonblokjes naar smaak.
- Maak de groenten schoon, pellen en in grove stukken snijden.
- Reng de en snijd ze in stukjes van 2 cm.
- Was de en laat het groene jasje eraan zitten.
- Snijd hem overdwars doormidden zodat je 2 boten krijgt.
- Hol hem uit met een theelepel zodat alle waterige zaadlijsten zijn verwijderd.
- Snijd hem nu nogmaals doormidden zodat je 4 stukken krijgt en snijd ze daarna in stukjes.
- Maak de schoon en snijd de stelen in boogjes.
- Boen de onder de kraan en snijd ze in schijfjes.
- Was alle en knip en hak ze fijn.
- Zet een gietijzeren pan op het vuur met en smoor de totdat hij glazig ziet, voeg daarna alle schoongemaakte groenten toe en roerbak deze voor ong. 5 minuten.
- Roer de en de door de groenten en bak ze kort mee, voordurend blijven omscheppen.
- Groenten mogen niet bruin worden, anders temper het vuur.
- Schenk de erbij en breng hierna de soep aan de kook.
- Laat de soep 5 minuten doorkoken, roer vervolgens de macaroni erdoor en de en laat de soep nog 15 minuten zachtjes doorkoken.
- Blijf om de 5 minuten roeren en roer de macaroni los van de bodem.
- Maak op smaak met en serveer uit met gebakken crostini met en .
- Mhmm, lekker.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mijn Minestronesoep445m
-
Recept
Minestronesoep440m
-
Recept
Minestronesoep445m
-
Recept
Italiaanse tomaten-groenten maaltijdsoep41u15m
-
Recept
Italiaanse groentesoep420m
-
Recept
Italiaanse soep440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon, pesto, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon en peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 303 kcal | 15% | 1212 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |