Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige mosselsoep recept
Pittige mosselsoep recept

Pittige mosselsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de mosselen goed, verwijder de kapotte schelpen. Tik met de openstaande schelpen op het aanrecht. Sluiten ze, dan zijn ze goed. Blijven ze open staan, verwijder ze dan. Doe de wijn, de mosselgroente, en de kruiden in een mosselpan. Voeg 1/2 liter water toe. Doe de mosselen erbij en breng het geheel aan de kook. Meng goed door en kook onder af en toe doorscheppen totdat de mosselen open staan. Verwijder de schelpen en laat de mosselen achter in de pan met de groente, de wijn, het water en de kruiden. Voeg de gezeefde tomaten toe, en laat even doorkoken. Breng op smaak met flink wat witte peper en zout. Serveer met warm stokbrood. Smullen maar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige mosselsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven