Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rietjes vegetarische gebonden soep recept
Rietjes vegetarische gebonden soep recept

Rietjes vegetarische gebonden soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met het zeer grof snijden van diverse groenten zoals een biologische rode paprika, 1 grote ui, 3 tenen knoflook, 2 courgettes en 1 biologische tomaat. In een pan met dikke bodem alles even 5 min. fruiten in olie. Daarna maximaal 1 liter water erbij en 2 groentebouillon blokjes. Flink wat vers gemalen zwarte peper en chilipoeder naar smaak erbij. Aan de kook brengen en daarna een tijd laten pruttelen tot alles zacht is. In de tussentijd flink wat pijnboompitten roosteren. Als alles in de soeppan zacht is, de geroosterde pijnboompitten toevoegen, evenals flink veel verse basilicum, Parmezaanse kaas en extra vierge olijfolie naar smaak. Daarna de blender door de soep halen en alles goed pureren. Vega spekjes (AH) bakken in een klein beetje olijfolie. Soep in grote kommen doen, nadat op de bodem van de kommen een schep crème fraîche light is geschept, vega spekjes erop scheppen, garneren met wat blaadjes basilicum. Lekker met vers afgebakken broodjes. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rietjes vegetarische gebonden soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven