Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige pompoensoep met knoflook, komijn en aardappelen recept
Romige pompoensoep met knoflook, komijn en aardappelen recept

Romige pompoensoep met knoflook, komijn en aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de pompoen in grote stukken, schil hem, verwijder de zaadjes en snijd hem verder in stukjes. Pel en snipper de uien. Pel de knoflook en pers ze uit. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de ui met knoflook 5 minuten tot ze zacht worden. Voeg de komijn met koriander toe en bak alles 2 minuten mee. Voeg de pompoenstukjes met aardappelstukjes met bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur 1 5 minuten pruttelen tot de pompoen en aardappels gaar zijn. Maak van de maizena met 2 eetlepels water een papje en voeg het met de creme fraiche toe aan de soep. Bfreng de soep aan de kook en laat het 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng het op smaak met zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het met de geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige pompoensoep met knoflook, komijn en aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven