Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomsoepen recept
Roomsoepen recept

Roomsoepen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ajuinen fijn snijden terwijl je het water aan de kook brengt. Voeg er dan de ajuinen aan toe, ook de boullionblokjes en het brood en laat dat alles ongeveer een half uurtje koken. Voeg het tomatensap toe en laat nog even doorkoken. Alles mixen en roer er daarna de roomsmeerkaas aan toe, eventueel bijkruiden naar smaak. Dien op wat wat gesnipperde peterselie. Je kan er ook balletjes aan toevoegen voor de lekkerbekken. De tomatenpasata kan vervangen worden door: Komkommer, bloemkool en witlof maar deze moet je dan wel meer laten koken samen met de ajuin.

Allergenen Informatie

Voor dit roomsoepen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven