Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Daun Ubi  (cassave bald soep) recept
Sajoer Daun Ubi  (cassave bald soep) recept

Sajoer Daun Ubi (cassave bald soep)


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Was de cassavebal en laat die uitlekken.
Maak de rawits schoon en hak deze zeer fijn.
Maak de lombok schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Maak de sjalotten schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Schil de koenjit en rasp deze fijn.
Wrijf de kermirienootjes fijn in een vijzel.
Voeg alle ingrediŽnten behalve de cassavebladeren en santen bij elkaar.
Verhit de olie in een wok en fruit het kruidenmengsel aan.
Voeg de groente en zout naar smaak toe.
Schep alles goed om en voeg de santen toe. Even roeren.
Laat het gerecht nog ca. 2 minuten stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer daun ubi (cassave bald soep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven