Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snert recept
Snert recept

Snert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de spliterwten op met flink wat water en doe daar de schouderkarbonade, speklapje en bouillonblokjes bij. Laat dit geheel pruttelen totdat de spliterwten helemaal fijn gekookt zijn. Haal het vlees eruit en snijd het fijn. Snijd de prei in halve ringen, de peen, knolselderij, ui en aardappelen in blokjes en voeg deze toe. Snijd de worst in plakjes en snijd deze weer in vieren (scheelt weer vlees) . Laat alles nu gaar pruttelen en voeg op het laatst de selderij toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker met afbakstokbroodjes! Als je houdt van een flinke voorraad of veel eters krijgt verdubbel dan alle ingredienten en vries het in. Let op, de soep dikt nog heel erg in de volgende dag.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven