Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soep van bataat, cheddar en bieslook recept
Soep van bataat, cheddar en bieslook recept

Soep van bataat, cheddar en bieslook


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de bataten in stukken.
Schil het teentje knoflook en plet het even onder een mes.

Doe de bataat, 500 ml bouillon en de knoflook in de pan van de slow cooker.
Zet op stand high en laat 2 uur pruttelen.

Giet alles even over in een schaal en pureer met een staafmixer tot het de voor u gewenste dikte heeft.

Doe het weer terug in de pan van de slow cooker samen met de geraspte kaas, bouillon en de bieslook en voeg zout en peer naar smaak toe.

Laat de soep nu nog 30 minuten op stand high staan.

Serveersuggesties

Lekker als er de laatste 30 minuten ook nog wat spekblokjes worden mee gekookt. Doe bij het opdienen wat kokosroom boven op de soep. Als je niet van kokosroom houd kun je ook een beetje zure room of een beetje Griekse yoghurt toevoegen om het geheel wat romiger te maken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soep van bataat, cheddar en bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven