Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Soepje van fazant met witloof en garnaaltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 4 stronken witloof, de helft van de appel, de aardappel, ui en prei. Stoof aan in wat boter gedurende 5 minuten. Doe er het water en de groentenbouillon bij. Laat gedurende 30 min. koken tot alles zeer gaar is. Mix alles glad en voeg er de room bij. Bak de fazantenborsten gaar aan beide zijden en snijd in plakjes. Snijd de resr van de appel en het witloof fijn. Schik de plakjes fazant op een bord samen met het witloof, de appelen en de garnaaltjes. Verdeel de soep hierover en versier met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soepje van fazant met witloof en garnaaltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven