Allergie informatie: Soto Daging
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees in blokjes
- 3 stuks gekookte geschilde aardappelen in blokjes
- 2 stuks djeroekpoeroetblad
- 250 milliliter dikke santen
- 150 gram beetgaar gekookte Mie
- 150 gram taugeh
- 2 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1,5 theelepels gemalen zwarte peperkorrels
- 1 theelepel gemalen nootmuskaat
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1 theelepel sesamzaad
- 5 eetlepels fijngesneden sjalot
- 2 theelepels djahe
- 2 theelepels laos
- 1 theelepel koenjit
- 1 spriet sereh
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 theelepels gedroogde chilivlokken
- 1 theelepel trassi
- 1 stuks fijngesneden hete chilipeper
- 1 eetlepel javaanse suiker
- 1 stuks zeer fijn gesneden salamblad
- 1 stuks fijngesneden djeroek poeroetblad
- zout naar believen
- 3 eetlepels plantaardige olie
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soto daging
- Allergieen informatie