Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Soto Daging


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het rundvlees met de vissaus op in 1 liter water en laat anderhalf uur trekken.
Giet de bouillon door een zeef en zet het vlees apart.
Maak een boemboe van nootmuskaat, kemirie, sesamzaad, sjalot, djahe, laos, koenjit, knoflook, chilivlokken, trassi, chilipeper en suiker.
Verhit 2 eetlepels olie in een schone pan en fruit de boemboe gedurende 4 minuten.
Doe de bouillon sereh,santen, djeroekpoeroetblad,salamblad en sereh erbij, breng aan de kook met de deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen.
Verdeel de mie , aardappel, vlees en taugeh over de borden, schep er de hete bouillon over en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soto daging recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven