Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spinaziesoep met ham en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 2 eetlepels olie in de wok en fruit hierin de ui 5 minuten.
Voeg op het laatst de knoflook en Italiaanse kruiden toe.
Doe de spinazie erbij en roerbak het 3 minuten.
Doe de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin 4 spiegeleitjes.
Pureer de spinazie.
Doe de spinazie in een kookpan met 500 milliliter water, bouillontablet, slagroom en hamreepjes.
Verdeel het over 4 kommen en doe er een eitje op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziesoep met ham en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven