Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep recept
Tomatensoep recept

Tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het gehakt naar smaak en maak er balletjes of kleine stukjes van en bak deze aan in de soeppan. Haal deze uit de pan en zet opzij. Snijdt alle groenten behalve de kruiden in grove stukken en braadt deze in het vet van het gehakt aan. Vervolgens de tomaten in blik en de sofritto voegen en aan de kook brengen. Zodra alles zacht is gebakken/gekookt zet je de staafmixer erop en voeg je wat water toe. Gehaktballetjes en fijngesneden basilicum, fijgesneden stoneleeks en de italiaanse kruiden voegen. Naar smaak afmaken met bouillonblok, zout en of peper evt. Scheutje wijn, rose of port.

Serveersuggesties

Heerlijke soep, een dag van tevoren klaarmaken en hij is nog lekkerder omdat dan alle smaken er goed ingetrokken zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven