Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep recept
Tomatensoep recept

Tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een grote soeppan met ongeveer iets minder dan de helft gevuld met water op.
Doe daar de schenkels en bouillonblokjes en zakjes bij.
ontdoe ondertussen het rundvlees van taaie stukjes.
Doe het rundvlees ook in de pan.

Laat dit zeker 3 uur zachtjes koken. Na die 3 uur het vlees even proeven, als deze mals is is de bouillon klaar. Is het vlees nog taai dan echt nog even zachtjes laten koken want het vlees moet mals zijn. Haal de schenkels eruit als het vlees uiteindelijk mals genoeg is.

Doe de 5 pakjes tomatenpasta erbij en laat die goed warm worden. Doe de balletjes gehakt erbij en goed roeren. Doe de vermicelli erbij en blijf goed roeren anders zit de vermicelli vast aan de bodem.

Doe op het laatst de peterselie erbij. En wederom roeren, roeren en roeren.

De bouillon en zakjes moet je na smaak toevoegen. Wij houden van goed gekruid maar anders kun je de bouillon en zakjes minderen.
Ook de vermicelli moet je naar eigen smaak toevoegen, ik vind het lekker dat er flink wat vermicelli in zit.
Het rundvlees is het lekkerst van Albert Hein. De balletjes kan je ook zelf draaien maar de biologische zijn (vind ik) het lekkerst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven