Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Woksoep met andijvie, mihoen en shi-take


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shi-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In de wok olie verhitten. Ui en gember 1 minuut roerbakken. Vallesblokjes toevoegen en 2 minuten meebakken. Shi-take en andijvie toevoegen en 2 minuten roerbakken. Bouillon bij het groentenmengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 minuut doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap erdoor en emping erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit woksoep met andijvie, mihoen en shi-take recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven