Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni uit Nederlands-IndiŽ recept
Macaroni uit Nederlands-IndiŽ recept

Macaroni uit Nederlands-IndiŽ


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens voorschrift net gaar en spoel af.
Laat de macaroni afkoelen en schep er de sesamolie door.
Maak een boemboe van ui, knoflook, laos, ketoembar, sereh, sambal en djinten.
Fruit de boemboe in de olie en voeg de hamreepjes toe.
Doe er de wortel,prei en de peperringetjes en fruit tot wortel en prei nagenoeg gaar zijn.
Schep er de macaroni goed door en warm goed door.
Doe er ook de ketjap bij en werk deze erdoor.
Voeg zout toe naar behoeven, doe over op een serveerschaal en bestrooi met selderijgroen als garnering.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni uit nederlands-indiŽ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven