Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaanse kipschotel recept
Marokkaanse kipschotel recept

Marokkaanse kipschotel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Wrijf de kipfilets in met 1 eetl. koriander en zout + peper.
Braad de filets bruin en gaar. Neem ze uit de pan en fruit in overgebleven vet de gesnipperde uien en fijngesneden knoflook. Voeg gember, kaneel, koenjit en koriander toe.
Voeg de tomaten toe. Omscheppen en even door laten koken.
Voeg de kikkererwten of capucijners toe, inclusief het vocht.
Omscheppen en even doorkoken. Leg de kipfilets erin.
Neem de pan van het vuur.
Garneer met de verse peterselie en serveer er het brood bij. (Omdat het een vochtig gerecht is kun je met het brood heerlijk dippen.)

Serveersuggesties

Serveer er evt. een salade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marokkaanse kipschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven