Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse schotel recept
Mexicaanse schotel recept

Mexicaanse schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij ui en paprika. Maak van de chips kruimels.
Doe het gehakt met ui, paprika, mais en kidneybonen in een pan en bak het gaar. Als het gehakt gaar is, doe je het in de ovenschaal: eerst een laagje dan chips weer een laagje weer chips en als laatste de geraspte kaas eroverheen. Het gaat 180 graden voor 25 minuten in de oven en dan kan je er op je bord zure room aan toevoegen.

Serveersuggesties

Lekker om er sla of komkommer bij te serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven