Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse tortilla taart met gehakt recept
Mexicaanse tortilla taart met gehakt recept

Mexicaanse tortilla taart met gehakt


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Voorbereiding:
Snijd de tomaten, paprika en ui in kleine stukjes.
Hak de jalapeno fijn,


Bereidingswijze:
Rul het gehakt, pers de knoflook uit, voeg ui toe en laat dit eventjes sudderen.
Doe de tomaten en de paprika erbij en laat het 10 minuten sudderen zodat het een saus wordt.
Als laatste de jalapeno, de mais, rode kidneybonen en de fajitas kruiden erbij.
Zo nodig nog een beetje bij- binden zodat er een dikke saus ontstaat.
Vul een springvorm, en begin als eerste met een tortilla.
Daarop komt een schep van de saus.
Smeer een tortilla in met zure room en leg die met de kant van de zure room op de saus.
Maak zo laag voor laag.
Van de laatste tortilla smeer je ook de bovenkant in met zure room.
Bestrooien met geraspte kaas.
Bak de taart 25 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Serveersuggesties

Voor mensen die vegetarisch eten, die kunnen heel gemakkelijk het gehakt vervangen door kidneybonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse tortilla taart met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven