Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arem-arem mie recept
Arem-arem mie recept

Arem-arem mie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie halfgaar en giet ze af. Maak de uien, knoflook en kemiries fijn en maak er samen met de ketoembar een kruidenmengsel van. Meng de santen, het gehakt en het kruidenmengsel goed door elkaar. Voeg er vervolgens de halfgare mie aan toe en meng het door elkaar tot de santen er is ingetrokken. Maak een stomer warm en doe de mie erin. Stoom het gerecht nu in ca. 20 minuten gaar. Doe het in een vuurvaste schaal en strooi er de van tevoren gekookte en fijngemaakte eierdooiers over uit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit arem-arem mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven