Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami met krab-omelet recept
Bami met krab-omelet recept

Bami met krab-omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Prei intussen schoonmaken en in dunne ringen snijden. Krab laten uitlekken. Knoflook pellen en snipperen. Eieren loskloppen. In de wok 2 eetlepels olie verhitten en prei en knoflook 2 min. roerbakken. Krab toevoegen. Mengsel met zout en peper pittig op smaak brengen, uit wok scheppen en warm houden. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en een voor een 4 omeletten bakken. Elke omelet na het bakken met krabmengsel vullen en in alufolie warm houden. In wok olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Mix voor bami en 150 mililiter water toevoegen en nog 1 min. meebakken. Mie met de groenten mengen. Bami met de krabomelet serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami met krab-omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven