Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami op z'n Javaans ( Surinaams) recept
Bami op z'n Javaans ( Surinaams) recept

Bami op z'n Javaans ( Surinaams)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een paar eetlepel olie in een wok doen en als het heet is, zet je de ui, knoflook, laos, godong salam erin. Als hij een beetje begint te kleuren, doe je de maggi, suiker, zout, zwarte peper en de soja erin en een beetje water, zodat hij niet aanbrandt. Daarna de spaghetti erin en op klein vuur. Als finishing touch, gesneden selderij erover heen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami op z'n javaans ( surinaams) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven