Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chow Mein met Varkensvlees recept
Chow Mein met Varkensvlees recept

Chow Mein met Varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens het voorschrift beetgaar, giet af en koel af onder de kraan. Meng er wanneer ze uitgelekt is 2 theelepels sesamolie door. Week de Chinese champignons 20 minuten in lauw water en snijd ze in plakjes. Gooi de taaie steeltjes weg en bewaar het weekwater. Blancheer de Chinese kool en snijd ze in stukjes van 5 x 5 cm. Verhit 1,5 eetlepel olie in de wadjan, doe er de mie bij en verwarm de mie al omscheppend. Doe nu het varkensvlees, de kool en de Chinese champignons erbij en schep gedurende 3 minuten voorzichtig om. Voeg het weekwater/ sherry / oestersaus en de soja toe, warm het al roerend door en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit chow mein met varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven